Bedrijven

Aannemingen Jan Roobaert

Aannemingen Jan Roobaert

Bouwen met overleg. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatieprojecten, bouwen vereist de nodige deskundigheid.

Accountantskantoor Meeus

Accountantskantoor Meeus

Accountantskantoor Meeus is een jong en dynamisch kantoor met Heidi Meeus als vennoot, met een ruime beroepservaring als accountant-belastingconsulent.

BABYmatters

BABYmatters

BABYmatters is de exclusieve Benelux-distributeur van een aantal topmerken binnen de baby- en kinderwereld. Dé kenmerken van alle BABYmatters Brands zijn ergonomie, veiligheid en design.

Crauwels-Peers

Crauwels-Peers

Crauwels-Peers BVBA is een import- en exportfirma voor bloemisten en tuincentra. We zijn gespecialiseerd in droogbloemen, exoten, geconserveerde bladeren, geconserveerde rozen, ...

Credophar

Credophar

Credophar - Samen groeien Wat maakt ons bedrijf uniek? Simpel, onze ervaring en innovatieve visie. Credophar is een jonge, dynamische firma.

De Nieuwe Smid

De Nieuwe Smid

De Nieuwe Smid ontstond in 2004 toen Dries Heijlen de oude smidse in Berlaar kocht. Door zijn passie voor ijzer begon hij met het maken van klein smeedwerk zoals muurankers, scharnieren en luifeltjes.

Desart Industries nv

Desart Industries nv

Desart Industries is gespecialiseerd in de toelevering van alle draai- en freeswerk evenals van geslepen onderdelen. Dit zowel voor kleine en middelgrote series, alsook voor de aanmaak van prototypes.

Desco

Desco

Desco is van bij de start in 1947 een familiebedrijf, het levenswerk van vier generaties. Nu nog steeds is desco een autonome Belgische onderneming met meer dan 300 medewerkers.

Europreps

Europreps

Wij bij Europreps geloven steevast in de kracht van de natuur Als jonge en dynamische groothandel in voedingssupplementen, kunnen we toch vertrouwen op een jarenlange ervaring in de sector van natuur

Garage Vets - Nina

Garage Vets - Nina

Garage Vets is een multimerken garage, voorzien van de modernste infrastructuur.

Glanzer

Glanzer

BSO (Belgische Schoonmaak Onderneming) is opgericht anno 1992, en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf.

Gova Meubelen

Gova Meubelen

Reeds vanaf het jaar 1963 heeft dit familiebedrijf ontelbaar veel leefruimtes voorzien van nieuwe meubelen.

HEYTEC n.v./s.a.

HEYTEC n.v./s.a.

Heytec is dé partner voor de installateur in de koel- en klimaattechniek. Wij bieden het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie én warmtepompen ....

Inka

Inka

Inka is een verfrissend familiebedrijf datpersoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), werk- en veiligheidskleding levertaan professionele partners. We willen onze klanten verlichten van hetadministrati

JB Construct Betonbouw

JB Construct Betonbouw

JB Construct Betonbouw bvba Park Diamant 5-7 2590 Berlaar