Bedrijven

Accountantskantoor Meeus
Accountantskantoor Meeus is een jong en dynamisch kantoor met Heidi Meeus als vennoot, met een ruime beroepservaring als accountant-belastingconsulent.
BABYmatters
Het verhaal van BABYmatters begint ene twintigtal jaar geleden, toen zaakvoerders Conny Goossens en Ståle Rossavik met hun eerste kindje op bezoek waren bij Ståles broer in Noorwegen. Daar werden ze geïnspireerd door hoe Noren met de veiligheid van kinderen in het verkeer omgingen.</p><p>In Scandinavië is het vervoer van kinderen in de wagen namelijk al veel langer en veel uitgebreider genormeerd dan hier bij ons in België. In zo goed als elke Noorse wagen waren er veiligheidsnetten voor de draagmanden van kinderwagens voorzien, iets wat in de jaren 90 in België echt nog onbekend was.
Crauwels-Peers
Crauwels-Peers BVBA is een import- en exportfirma voor bloemisten en tuincentra. We zijn gespecialiseerd in droogbloemen, exoten, geconserveerde bladeren, geconserveerde rozen, ...
Credophar
Credophar - Samen groeien Wat maakt ons bedrijf uniek? Simpel, onze ervaring en innovatieve visie. Credophar is een jonge, dynamische firma.
De Nieuwe Smid
Alles is maatwerk bij ons. Elke project wordt met de hand ontworpen, rekening houdend met de wensen van de klant, de oriëntatie, de stijl van het huis, de omgeving, enzovoort. Dit kan zowel modern als klassiek zijn. Ook poorten, hekwerk, balustrades en trapleuningen worden met stijl vervaardigd. Elke krul of poortpunt wordt hier in het vuur geklopt. We streven naar een persoonlijk contact met de klant, ons productieproces is een open boek. De klant kan zijn project van A tot Z volgen.
Desart Industries nv
Desart bewerkt een zeer groot gamma aan diverse materialen. Naast de traditionele ferro materialen (automatenstaal, koolstofhoudende stalen, gelegeerde staalsoorten, gietijzer) worden ook non-ferro’s bewerkt zoals messing, RVS en kunststof. Desart is tevens gespecialiseerd in het aanmaken van onderdelen in exotische materialen zoals Duplex, Monel en andere nikkel-legeringen.</p><p>Samen met een aantal betrouwbare partners kunnen we eveneens een zeer ruim aanbod aan nabewerkingen aanbieden zoals verzinken, vernikkelen, harden, lakken, hardverchromen, enz …</p><p>Op basis van een tekening kunnen wij een aanbieding maken voor het aanmaken van onderdelen in diverse volumes. Daarbij wordt indien gevraagd het nodige advies geleverd om de producten te vereenvoudigen zodat deze goedkoper en efficiënter kunnen geproduceerd worden. Een uitstekende en correcte service aan de klant is voor ons motto.
Desco
Desco is van bij de start in 1947 een familiebedrijf, het levenswerk van vier generaties. Nu nog steeds is desco een autonome Belgische onderneming met meer dan 300 medewerkers.
Europreps
Wij bij Europreps geloven steevast in de kracht van de natuur Als jonge en dynamische groothandel in voedingssupplementen, kunnen we toch vertrouwen op een jarenlange ervaring in de sector van natuur
Garage Vets - Nina
Verder herstellen wij: landbouwvoertuigen, aanhangwagens en alle aanbouwdelen van een vrachtwagen, zoals laadbruggen, autolaadkranen en hydraulische systemen (bijvoorbeeld containersysteem). Ook voor een herstelling van een heftruck ter plaatse bij een klant of in onze eigen werkplaats kan u op ons beroep doen.</p><p>Wij doen ook carrosseriewerk en werken samen met verzekeringen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld glasschades herstellen, en rechtstreeks naar de verzekering toe afhandelen. Verder zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van elektronische problemen, het ijken van tachografen en het in orde stellen van begrenzers.
Glanzer
BSO (Belgische Schoonmaak Onderneming) is opgericht anno 1992, en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf.
Gova Meubelen
Reeds vanaf het jaar 1963 heeft dit familiebedrijf ontelbaar veel leefruimtes voorzien van nieuwe meubelen.
HEYTEC n.v./s.a.
Heytec is dé partner voor de installateur in de koel- en klimaattechniek. Wij bieden het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie én warmtepompen ....
Inka
Inka is een verfrissend familiebedrijf datpersoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), werk- en veiligheidskleding levertaan professionele partners. We willen onze klanten verlichten van hetadministratie
JB Construct Betonbouw
JB Betonbouw is gespecialiseerd in het bouwen van betonconstructies, kelders, kades, zwembaden en prefab projecten.
Laagland nv
Laagland nv is gespecialiseerd in een heel assortiment van wegwerp verpakkingsmaterialen en disposables.
Laseto nv
Laseto, bekend om zijn focus op lasers en gereedschap, streeft ernaar om met inbreng van professionele eindgebruikers vooruitstrevende en nuttige apparaten te ontwikkelen en op de markt te brengen.
Lemcool
Lemcool is een installatiebedrijf gespecialiseerd in diverse takken van de koeling en climatisatie. Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden onze installaties bij klanten over heel het land.
Metaalbewerking Geert Verstraeten
Metaalbewerking Geert Verstraeten is een gekend bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat van de klant.
2Job
Mivas
Mivas: één partner, veel mogelijkheden. Als sociaaleconomisch bedrijf met 700 werknemers helpt Mivas overheden, bedrijven en particulieren met projecten die ze graag uitbesteden.
Petsolutions
Petsolutions is gespecialiseerd in het leveren van accessoires voor huisdieren aan dierenspeciaalzaken en tuincentra.
Rentall Group
Phlippo is een dynamische internationaal georiënteerde onderneming die sinds 1962 actief is in de audiovisuele sector en gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professioneel materiaal.
Schrijnwerkerij Van De Weerd & zoon
50 jaar ervaring, 3 generaties en pure passie voor hout zijn de fundamentele pijlers van onze schrijnwerkerij.
Steel - Concept
Steel-Concept Bvba is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige staalconstructies en metaalbewerking.
UTB Premixes
UTB is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen voor zowel humaan als veterinair gebruik. UTB Premixes legt zich toe op de voorbereiding van specifieke mixen voor verdere verwerking, zowel bedrijfsintern als -extern.
UTB Solids
UTB is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen voor zowel humaan als veterinair gebruik. UTB Solids legt zich toe op het mengen en verpakken van poeders en granulaten onder elke vorm.
UTB Specials
UTB is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen voor zowel humaan als veterinair gebruik. UTB Specials legt zich toe op de productie van capsules, tabletten, vials en monodoses.
Vadesco Logistics
Bij VADESCO LOGISTICS zijn we gepassioneerd door logistiek en toegewijd aan het bieden van naadloze oplossingen voor al uw transport- en logistieke behoeften.
Varo nv
Varo heeft meer dan 60 jaar aan ervaring in de wereldwijde distributie van doe-het-zelfmateriaal en biedt met huismerken Powerplus, Kreator en Premion een uitgebreid assortiment aan power tools, tuingereedschap, handgereedschap, en accessoires.
VEKO Lightsystems
Bij VEKO zijn we toegewijd aan het pionieren van innovatieve verlichtingsoplossingen die ruimtes transformeren en levens verbeteren.
Verhaegen Vervoerbedrijf
Huistransporteur: Voor heel wat klanten zijn wij de huistransporteur, die zowel winkelleveringen, particuliere leveringen als 24 uur-distributie doet.
Xtraflex
Xtraflex is al jaren uw partner voor de industrie, indien er behoefte is aan: PTFE slangen (al dan niet hoge druk)