Gova Meubelen

Reeds vanaf het jaar 1963 heeft dit familiebedrijf ontelbaar veel leefruimtes voorzien van nieuwe meubelen.

In 1996 verliet deze meubelzaak haar vestiging in Berlaar om zich aan de Ring in Lier te vestigen.  Met de hulp van haar trouwe klanten heeft Gova Meubelen zich daar inmiddels kunnen ontpoppen tot een bedrijf dat vandaag de dag onderdak biedt aan maar liefst 12.000 m² meubelplezier.

Jong en minder jong kan bij Gova Meubelen terecht voor kwaliteitsvolle meubelen in diverse stijlen en prijsklassen. Een uitgebreide collectie salons en eetkamers biedt u de mogelijkheid om van uw woonkamer een plek te maken waar het zalig vertoeven is. Maar ook de slogan ‘Een uitgeslapen man is er twee waard’ wordt realiteit bij Gova Meubelen. Maar liefst 5.000 m² wordt ter beschikking gesteld voor een uitgebreid gamma slaapkamers, dressings en slaapcomfort.

Het logistiek centrum in het Duwijckpark maakt het voor Gova Meubelen mogelijk een goede logistieke afhandeling van de orders te garanderen. Bovendien stelt het Gova Meubelen in staat een aanzienlijk gamma meubelen uit voorraad aan te bieden, wat resulteert in een snelle levering van de orders bij de eindklant.

GOVA Meubelen
Joseph van Instraat 24
2500 Lier
Tel: +32 (0)3 491 06 97
Fax: +32 (0)3 491 06 98
logistiek@gova.be
http://www.gova.be/