HEYTEC n.v./s.a.

Heytec is dé partner voor de installateur in de koel- en klimaattechniek. Wij bieden het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie én warmtepompen ....

Heytec is dé partner voor deinstallateur in de koel- en klimaattechniek.

Wij bieden het absoluut breedsteproductpakket voor koeling, klimatisatie én warmtepompen & de allergrootstevoorraad op méér dan 9.000 m² in België. Door onze unieke landelijke spreidingbieden wij een lokale en zeer persoonlijke service aan ieder van ons klanten.

HEYTEC is georga­niseerd rond 3business units: Koeling, Klimaat en Fabricatie.

Koeling & Klimaat: 

Door onze diepgaande kennis kunnenwij ons profileren met maatwerk en totaaloplossingen waarbij economische enecologische aspecten de hoofdrol spelen.

De selectie van producten gebeurtaan de hand van verschillende kwaliteitsmaatstaven. HEYTEC zal steeds kiezenvoor gevestigde merken die durven innoveren. Regelmatige opleidingen houdenzowel eigen personeel als onze klanten op de hoogte van de laatsteontwikkelingen op koeltechnisch gebied.

Fabricatie:

Het bouwen van statische verdampers(maatwerk) en standaard geventileerde verdampers is één van onzehoofdactiviteiten. We garanderen de kwaliteit van Glacial dankzij groterewanddiktes van de koperen koelleidingen en de zuiverheid van het  aluminiumplaatwerk. Voor grote of andere koeltechnische projecten kunt u rekenen op onzetechnische ploeg en op onze eigen samenbouw van compressor-units in Kuurne.

De eigen productie van geventileerdeen statische verdampers van GLACIAL in onze fabricatie-hal in Lier zorgen voorverticale integratie en flexibiliteit sinds 1934.

En… HEYTEC gaat verder: 

We zijn namelijk niet alleen uwgroothandel voor de koude- en klimaattechniek, maar wij bieden u ook advies,projectbegeleiding en een compleet assortiment aan klimaatsystemen, waarmee wiju totaalconcepten aan kunnen bieden.

HEYTEC n.v./s.a.
Kelderveld 39 
2500 Lier


Tel: +32 (0)3 440 19 00


www.heytec.be
hey@heytec.be