Desart Industries nv

Desart Industries is gespecialiseerd in de toelevering van alle draai- en freeswerk evenals van geslepen onderdelen. Dit zowel voor kleine en middelgrote series, alsook voor de aanmaak van prototypes.

Desart bewerkt een zeer groot gamma aan diverse materialen. Naast de traditionele ferro materialen (automatenstaal, koolstofhoudende stalen, gelegeerde staalsoorten, gietijzer) worden ook non-ferro’s bewerkt zoals messing, RVS en kunststof. Desart is tevens gespecialiseerd in het aanmaken van onderdelen in exotische materialen zoals Duplex, Monel en andere nikkel-legeringen.

Samen met een aantal betrouwbare partners kunnen we eveneens een zeer ruim aanbod aan nabewerkingen aanbieden zoals verzinken, vernikkelen, harden, lakken, hardverchromen, enz …

Op basis van een tekening kunnen wij een aanbieding maken voor het aanmaken van onderdelen in diverse volumes. Daarbij wordt indien gevraagd het nodige advies geleverd om de producten te vereenvoudigen zodat deze goedkoper en efficiënter kunnen geproduceerd worden. Een uitstekende en correcte service aan de klant is voor ons motto.

Ontdek de missie van Desart: ‘innovatie, kwaliteit, service- en klantgericht meedenken!'

Desart Industries nv
Mallekotstraat 71
2500 Lier
Tel: +32 (0)3 489 05 28
Fax: +32 (0)3 489 24 37
info@desartindustries.be
http://www.desartindustries.be/
http://www.buysemetalworksgroup.be/