Verhaegen Vervoerbedrijf

Contact info
Verhaegen Vervoerbedrijf
Kelderveld 23
2500 lier
belgie
+32 (0)3 489 05 75
Verhaegen Vervoerbedrijf
Introductie

Goederentransport van A tot Z

Bij Vervoerbedrijf Verhaegen bieden we complete oplossingen voor goederentransport, van begin tot eind. Onze diensten omvatten:

Huistransporteur

Voor veel van onze klanten fungeren we als de huistransporteur. Dit betekent dat we verantwoordelijk zijn voor diverse soorten leveringen, waaronder winkelleveringen, particuliere leveringen en 24-uurs distributie. We nemen het volledige logistieke plaatje voor onze rekening, inclusief planning, afspraken met klanten of winkels, het inplannen en opvolgen van voertuigen, en zelfs de opslag of verwerking van goederen indien nodig.

Communicatie

Een belangrijke troef van ons bedrijf is dat al onze chauffeurs Nederlandstalig zijn. Dit zorgt voor duidelijke communicatie en efficiënte samenwerking met onze klanten.

Proactieve Aanpak

Wij gaan graag een stap verder om met de klant mee te denken en oplossingen te vinden. Dit resulteert in soepel en efficiënt transport, waarbij we altijd streven naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Bedrijfsoverzicht

  • Historiek: Opgericht in 1945
  • Aantal Medewerkers: 45
  • Zaakvoerder: Ilse Daems
  • Activiteiten: Vervoerbedrijf Verhaegen verzorgt diverse soorten transport, waaronder palletdistributie, stukgoed en 'dedicated' transporten.

Bij Vervoerbedrijf Verhaegen zorgen we ervoor dat uw goederen veilig en efficiënt worden getransporteerd, van ophalen tot bezorgen.