Europreps

Wij bij Europreps geloven steevast in de kracht van de natuur Als jonge en dynamische groothandel in voedingssupplementen, kunnen we toch vertrouwen op een jarenlange ervaring in de sector van natuur

Onze eerste zorg is uw gezondheid. Evenals een gezonde en gevarieerde voeding, tijd om te ontspannen, … kunnen de juiste voedingssupplementen bijdragen tot een goede en gezonde levensstijl. Daarom werkt Europreps met een enthousiast team van industrieapothekers. Zij zijn constant aan het zoeken naar de best uitgebalanceerde stoffen, om zo een kwaliteitsvol voedingssupplement op de markt te brengen dat voldoet aan de strengste GMP normen.

Indien mogelijk gaat onze voorkeur hierbij naar, door extractie uit de plant gehaald droogextract, boven de keuze voor plantenpoeders. Droogextracten zijn iets geconcentreerder, zodat ze een veel hoger aantal effectieve stoffen bevatten dan plantenpoeders.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de reformsector springlevend is, worden onze kwalitatieve producten exclusief aangeboden in de betere natuur- en reformwinkels.

De filosofie achter ons bedrijf is constant zoeken naar producten waarin wij zelf geloven. Producten waarvan wij kunnen garanderen dat ze doen wat ze beloven. Kortom, wij brengen u enkel producten waar u beter van wordt.

Europreps
Kelderveld 37
2500 Lier
Tel: +32 (0)3 475 12 99
Fax: +32 (0)3 225 30 09
info@europreps.com
http://www.europreps.com/